Fantastisk massage i Falun

Fantastisk massage i Falun

Hej fina följare!

Visst är det underbart att solen skiner idag? Det är som att livsandarna vaknar till liv på riktigt! Kanske är den härliga känslan också tack vare att jag ska på massage efter jobbet. Jag har en massör jag går till här i Falun och jag säger att en sån borde alla ha, hon är helt otrolig! Jag brukar gå regelbundet men nu har jag behövt skjuta fram besöket så att det gått fler veckor emellan än det brukar, så nu längtar jag verkligen efter en välgörande behandling.

Dels så har vi små barn hemma som gör att det blir mycket påfrestning på kroppen när man bär så mycket. Sedan har jag ett jobb som innebär att jag går och står väldigt mycket om dagarna och det känns i både benen och ryggen. Därför har jag valt att gå regelbundet på massage för att kroppen förhoppningsvis ska hålla längre och för att jag ska vara både en mer välmående mamma och kollega.

Jag har provat att gå till några olika massageterapeuter och även provat olika behandlingar, men kommit fram till att det här är det bästa för mig. Jag tror verkligen att man får prova sig fram tills man hittar det man själv mår bäst av och känner bäst resultat av, det beror ju på både behov och syfte och att man hittar en person som man känner tillit till. Jag vet att min kropp kommer tacka mig efter jag varit där idag och jag brukar också märka att tack vare att jag släpper på spänningar i kroppen så fungerar även tankeverksamheten bättre, jag tänker klarare liksom. Kan ni känna igen er?  

Dagens solljus ihop med en massage gör att jag känner så mycket tacksamhet. Om du funderat på att boka en massage så tveka inte mer, har du möjlighet så gör det för du kommer tacka dig själv tror jag.

Ta hand om dig och ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.