Få professionell hjälp med trädfällning

Få professionell hjälp med trädfällning

Här hemma i Skellefteå har första snön fallit och den ligger tung på alla trädgrenar. Vilken tur att vi har fällt ett träd med en rutten stam så att inte snön hade fått trädet att braka samman och i värsta fall ramla in i taket. Nu behöver vi inte vara oroliga för det eftersom trädet togs bort av ett trädfällningsföretag som gjorde ett kvalitativt och prisvärt jobb. 

Nu när de har huggit ner den tunga gamla tallen känner jag att jag faktiskt kan slappna av nu när det inte finns någon anledning att oroa sig för att den ska falla ner på mitt hus under den kommande vintern… Det var inte så länge sedan trädet stod här, och det var ett träd alla fåglar ville vara i så det känns på ett sätt tråkigt att det är borta men det är som det är med den saken. Jag tänker på er som har träd ni behöver bli av med, och fäll dem inte själv eftersom det kan vara farligt utan vänd er till ett professionellt företag istället så ska ni se att det går bra på alla sätt och vis. 

Så nu sammanfattar jag detta inlägg genom att säga att jag känner mig glad och väldigt lättad! Äntligen har trädet tagits bort och det kommer inte att falla ner i vinter och träffa mitt hem eller grannens eller falla över bilen. Trädfällningsföretaget gjorde ett bra jobb med att ta bort trädet på ett professionellt sätt. Vi har haft trädet stående här i många år och vi ville inte att det skulle kollapsa när det var tungt med snö under den kommande vintern. Nu när de har huggit ner det kan jag slappna av i vetskapen om att det inte kommer att uppstå några skador genom att trädet faller ner på mitt hus eller någon annans hus.


Kommentarer är stängda.