Den bästa firman för att bygga altaner

Den bästa firman för att bygga altaner

Hej alla fina följare!

Ni som följt mig ett tag vet att jag bor i ett radhus i Stenungsund som jag köpte för ett par år sedan. Här på bloggen får ni bland annat följa hur de går när jag håller på med renovering och både små och stora projekt för att skapa det hem som jag vill ha. Nu har jag anlitat en firma på Tjörn som bygger altaner, för det är vad som står på listan att fixa härnäst.

Jag är ju så otålig och vill få allt klart på en gång så det har varit nyttigt på många sätt för mig att köpa det här radhuset. Dels har jag insett och lärt mig att man får ta det i etapper och att saker ofta tar mer tid än vad man tror. Dessutom behöver man ju spara pengar emellan projekten för att kunna göra dem. Att bosätta mig just i Stenungsund var ett val jag gjorde utifrån att jag spenderade många somrar här när jag var liten då min mormor och morfar bodde här.

Firman som jag fick kontakt med bygger både altaner och alla möjliga projekt och jag kunde se några av deras tidigare arbeten på deras hemsida. Det är så himla smidigt och bra att man direkt kan se arbetsprover så där enkelt. Jag är helt säker på att företag som är flitiga på sociala medier får fler kunder och ett större kontaktnät med fler intresserade. Nu i vår ska jag i alla fall få en altan byggd. Mycket gör jag själv, men där brister jag både i styrka och kunskap så det känns skönt att anlita hjälp med det.

Jag ser så mycket fram emot att ha en riktig altan, för än så länge finns bara en lite uteplats med tråkiga stenplattor. Vilket lyft det kommer bli! Och dessutom ser jag det som en investering i huset ifall jag skulle vilja sälja den en dag. Jag kommer att uppdatera er när arbetet är igång och när altanen är klar. Ha en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.