Susi Städ i Höör

Susi Städ i Höör

Hej mina fina läsare!

Jag måste få lov att rekommendera en städfirma som jag haft hjälp av under tiden jag var sjukskriven. Jag har nyligen genomgått en knäoperation och jag fick order om att ta det lugnt efteråt så därför överlät jag mitt städ till en firma från Höör.

Jag är vanligtvis väldigt envis men den här gången var jag beredd att lyssna på läkarna för jag vill så gärna att det ska bli bra. Det vore dumdristigt av mig att förstöra eller förlänga läkningsprocessen bara för att jag överansträngde benet för fort efter. Jag tycker om att ha det städat och fint runt mig så hade jag inte anlitat en firma till hjälp så hade jag helt säkert inte kunnat låta bli att göra det själv.

Jag får hjälp av familj och vänner att handla och sådant, men jag vill inte lägga städningen också på dem, de hjälper mig redan så mycket. De går till och med och lånar böcker och filmer för mig så att jag ska ha att göra och det är saker som hjälper mig att hålla mig stilla. Nu har jag börjar på sjukgymnastik och det kan nog bli en tuff väg tillbaka, men jag får bita ihop och kämpa på.

Än så länge har jag fortfarande veckostädning av Susi Städ för att jag steg för steg får ta mig tillbaka till vardagen och alla dess sysslor. Små korta promenader och fysioterapi det är det jag får göra än så länge. Korta stunder kan jag vara av med kryckorna men inte så att jag får lov att släppa de helt än.

Vilken tur att det finns sån här service att ta hjälp av. Inte nog med att det blir rent och fint utan dessutom är Susi så himla go och trevlig och det tycker jag är väldigt värdefullt eftersom hon ofta kommer och städar medan jag är hemma. Därför vill jag varmt rekommendera Susi Städ i Höör.

Må så gott och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.