Världens bästa massage i Fagersta

Världens bästa massage i Fagersta

Hej godingar!

Känner ni också vårkänslor idag när solen skiner? Efter allt regn är ju solsken som magi för själen! Apropå magi så är det nästan så jag känner efter att jag fick massage igår på ett ställe i Fagersta. Jag blev rekommenderad av en vän att boka tid hos dem efter att jag berättat hur jag gått med spänningsvärk i kroppen i flera veckor.

Det har varit mycket både på jobbet och privat och det har satt sina spår, framför allt i nacke och axlar men det gör att jag kämpar med en del huvudvärk också. Det tar så mycket energi när man går och har ont och egentligen är det ju kroppens sätt att försöka kommunicera att något inte står riktigt rätt till eller att vi inte tar hand om oss ordentligt. Jag har bevisligen slarvat med det sista tiden, men nu tog jag äntligen tag i att göra något åt det och som min kropp tackar mig! Det är som att själen dansar och jag både tänker klarare och har mer energi. Tänk vad en massage från en duktig massör kan göra för skillnad! Det och solsken!

Man ser direkt hur människor lyfter blicken och ler mer när det är solsken, nu är vi nog många som längtar efter våren och idag får man en försmak av att den är påväg. Säkert kan vi vara säkra på mer vinterkyla innan vi får riktigt vår, men det är så härligt att det börjar bli ljusare både på morgonen när man går till jobbet och när man går hem på eftermiddagen. Solljus och massage har det gemensamt, att det skapar välmående både utifrån och inifrån. Håller ni med?

Jag ska försöka att inte gå lika länge till nästa gång jag gör en behandling, så kanske jag kan underhålla den här välmående känslan bättre. Om du har möjlighet att boka dig för en massage eller någon annan typ av må bra-behandling så gör det. Ta hand om dig och må så gott!


Kommentarer är stängda.